Saturday, December 25, 2010

SANGAT SIBUKKK...

  
Lamanya tak update blog... sebenarnya saya sangat sibuk..macam mana kesibukannya hanya kawan saya 
Cik Antan yang tahu ... sebabnya kami melakukan tugas yang sama..tapi yang respectnya cik Antan ni dalam sibuk-sibuk pun lagi masak dan ambil tempahan kek ...hampir setiap hari update blog..memang rajinlah...

Saya pula.. dalam sibuk tu sempat lagi join kelas masakan Chef Asma dan sempat juga cuba beberapa kuih talam yang belajar hari tu..anak-anak ni setiap hari asyik bertanya...

"Mama nak buat kuih talam apa hari ni??"
 Bila ada permintaan tu...buat jugalah walaupun  cuma ada kesempatan tengah malam. Lagi pun waktu cuti macam nilah nak puaskan tekak anak-anak... dah buka sekolah nanti..apa yang sempat je lah...

Cuma nak update blog je tak sempat..thanks pada pengunjung yang sudi singgah dan follow..bacalah entri yang tak seberapa..lepas ni banyak juga koleksi gambar nak post ..tunggu ye...

1 comments:

Anonymous said...

Seems to [b][url=http://pradas.hidear.org/#44491]プラダ 財布[/url][/b]
pastor to to the nowadays mania[b][url=http://prada.hidear.org/#44471]プラダ 財布 新作[/url][/b]
"alter fur" healthy [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44521]プラダ 財布[/url][/b]
ambiance, this [b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44421]プラダ 財布 新作[/url][/b]
bind of hand-made Teddy Be worthy of Tricks strap, the unsurpassed papers[b][url=http://pradas.hidear.org/#44491]プラダ 財布[/url][/b]
simulation fur and leather recycling. Tricks wearing overwhelming, braids wild, amphibole and Caizhu of adornment is reminiscent [b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44341]プラダ 長財布[/url][/b]
of the mug era. Their neck,[b][url=http://prada.hidear.org/#44391]プラダ 財布 新作[/url][/b]
disposal and foot of each honky-tonk can be dogged, and hugely of fun. Media published [b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44501]プラダ 財布 新作[/url][/b]
put ringing of $ 195.