Friday, January 14, 2011

TALAM JAGUNG DAN KEK COKLAT

Salam  semua...
Hujung minggu baru sempat update blog.
Tadi sebenarnya kat sekolah ada jamuan perpisahan ringkas. Penolong Kanan, Tn Hj.Mahamod dinaikkan pangkat sebagai pengetua di SMK Kelana Jaya.. jauh juga tu..Klang ke Kelana Jaya..fikirkan kesesakan jalan je..tapi Tn Hj ni relaks je. Memang tak tension bekerja dengannya..
Apa pun..Tahniah dan  Selamat Bertugas di tempat baru ye Tn.Hj...semoga terus sukses.
Bab menu pula..main menunya nasi lemak dan kuih muih.  So,ada kawan-kawan minta buatkan kuih talam dan ada yang nak coklat kek. So, hasilnya..talam jagung dan coklat kek.







Komen kawan-kawan:
Coklat kek- sedap..ada yang dah tempah 28hb ni..
Talam jagung- sedap sebab tak manis sangat..

DinisMum : Kalau ada jamuan lagi..nak try talam lain pula..harap-harap jadilah ..sebab bab masak-memasak ni kira try and error juga..makin kerap mencuba hasilnya semakin baik..

2 comments:

Sh.Mariam Syed Abd Rahman said...

Wah sedap nampaknya talam tu....nanti nak cuba gak

jai said...

cantik kek